Matinera...

May 1, 2016

 

 

Matinera de matinada...

Així comences el dia, prens el teu cafè amb les notícies i obrint finestres, em confesses que és la millor neteja per una casa, a cop d'aire i llum!

Llavors, et calces les bambes i camines tota sola el trajecte que fas rutinàriament.

Dediques una gran part del teu temps al teu particular jardí i em remugues que t'agradaria tenir un hort i tornar a viure en una casa amb terreny, mare pagesa... Si poguessis, et dedicaries a la vida de camp i de granja, mare amant de les bèsties... Això no m'ho dius però també tens un punt mandrós, l'edat i el tabac et passa factura, tampoc ho reconeixeràs mare orgullosa...
Però, mare meravellosa que mai perd el sentit de l'humor ni el bon cor, mare forta i admirada que has donat tant de la teva vida als demès i jo tan afortunada d'ésser la teva filla que em contento en cantar-te aquesta dedicatòria que qui sap si la llegiràs alguna vegada.

Mama... Per molts més dies de la mare més...

Please reload

Publicaciones destacadas
Recent Posts

August 1, 2019

January 10, 2019

November 5, 2018

July 17, 2018

January 8, 2018

Please reload

Páginas

 

Stop pedofilia

 

Stop maltrato

 

Visitante

Please reload

Búsqueda de etiquetas