top of page

Matinera...


Matinera de matinada... Així comences el dia, prens el teu cafè amb les notícies i obrint finestres, em confesses que és la millor neteja per una casa, a cop d'aire i llum! Llavors, et calces les bambes i camines tota sola el trajecte que fas rutinàriament. Dediques una gran part del teu temps al teu particular jardí i em remugues que t'agradaria tenir un hort i tornar a viure en una casa amb terreny, mare pagesa... Si poguessis, et dedicaries a la vida de camp i de granja, mare amant de les bèsties... Això no m'ho dius però també tens un punt mandrós, l'edat i el tabac et passa factura, tampoc ho reconeixeràs mare orgullosa... Però, mare meravellosa que mai perd el sentit de l'humor ni el bon cor, mare forta i admirada que has donat tant de la teva vida als demès i jo tan afortunada d'ésser la teva filla que em contento en cantar-te aquesta dedicatòria que qui sap si la llegiràs alguna vegada. Mama... Per molts més dies de la mare més...

44 visualizaciones

¡Suscríbete a mi blog y

no te pierdas ninuna entrada ni las últimas novedades!

Email

Sígueme
 • Twitter Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Google+ Basic Square
 • Flickr Social Icon
 • Instagram Social Icon

Visitante:

Mujeres con derechos.png
 • Instagram
 • Twitter Social Icon
 • YouTube
 • Flickr Social Icon
 • Icono social Tumblr
 • Facebook Social Icon
bottom of page